Taneční pro manželské a přátelské dvojice PODZIM 2021

TANEČNÍ PRO MANŽELSKÉ A PŘÁTELSKÉ DVOJICE  PODZIM 2021

V kurzech pro dospělé vládne uvolněná a přátelská atmosféra, při níž vás tanec baví. Taneční pro dospělé jsou totiž úplně jiné než ty, které si pamatujete ze střední. Jednou týdně si s partnerem vyhradíte odpoledne jen pro sebe, vyrazíte do milé společnosti, získáte nové přátele. Na baru si dáte skleničku, celou lekci posloucháte taneční hudbu, na jejíž rytmus se pohybujete a přitom se naučíte tančit.

            ZAHÁJENÍ KURZŮ :  NEDĚLE  7.listopadu 2021

V OBECNÍM DOMĚ „U LÍPY“ STARÝ MATEŘOV

TERMÍNY:      7.;14.;21.;28.11. a 5.;12.;19.12.2021

   16.00 – 18.00 hodin /rozpis obdržíte při první hodině/

KURZ: začátečníci „ Hezky pěkně od začátku“

Kurz bude mít 7 lekcí po dvou hodinách, kde se pod vedením zkušených profesionálních lektorů Jany a Jaroslava Krtičkových naučíte nebo připomenete tance: Waltz, Valčík, Tango, Foxtrot, Cha-cha,Jive, Rumba, Blus, Polka a jiné

Tančíme v neformálním oblečení – pánové: společenské kalhoty, společenská košile, společenské nebo taneční boty. Společenské sako a vázanka nejsou povinné.

 Dámy: společenské šaty nebo sukně a halenka nebo společenské kalhoty. Pohodlná  taneční obuv.

Občerstvení je možno zakoupit přímo v předsálí na baru.

PŘIHLÁŠENÍ: zasláním na e-mail: krtickajaroslav@seznam.cz /uveďte svoje jméno, příjmení a telefon/nebo přímo v den konání první lekce

Platba kurzovného:  osobně v den konání první lekce nebo převodem na účet číslo:2301483340/2010, VS:07112021 a do poznámek jméno a příjmení účastníka. Platbu převodem proveďte do zahájení kurzu. Kurzovné : 2390,-Kč/pár.

V případě mimořádných epidemiologických opatření se kurz posouvá na další období .

Taneční lekce se vám stanou příjemným zpestřením po pracovním týdnu. Přijďte si zatančit, něco se naučit a pobavit se. Taneční vám dají víc než tušíte.